Cég bemutatkozás

EPOCA VÁLLALATI PROFIL

Az ok, amiért mi mindig a legjobbat nyújtuk az Epoca mindennapi munkája során, mert azt akarjuk, hogy partnereink maradéktalanul elégedettek legyenek termékeinkkel.

1968 óta gyártunk csúcsminőségű termékeket, különboző piacokra, úgy mint professzionális és otthoni takarítás, vegyipar, élelmiszeripar, autókozmetika, kertészet, mezőgazdaság és háztartás.

Megbízhatóságunk mellett mi megfelelően flexibilisek is vagyunk ahhoz, hogy megfeleljünk parnereink speciális igényeinek is. A Boriani család mindig progresszív és büszke üzleti szemlélettel vezette a vállalatot. Amikor egy új terméket tervezünk, mindig arra próbálunk fókuszálni, hogy mik lennének az ügyfelünk elvárásai a termékkel szemben - majd aztán megpróbáluk azokat felül teljesíteni.

Az Epoca termékeit a cégen belül tervezzük, fejlesztjük és gyártjuk, majd szigorú minőségellenőrzés alá vetjük őket. Termékeinket több, mint 80 országban forgalmazzák, mindenütt az "Italian Style" ikonjának tekintve őket.

Büszkék vagyunk arra, hogy az olasz vállalkozói szellemet világszerte elterjesztjük, évről évre növelve üzletünket. Ezzel tartozunk partnereinknek, egytől egyig mindannyiuknak, akár egy új együttműködésről legyen szó vagy egy rég működő kapcsolatról: Önök a mi sikerünk kulcsai.

Az EPOCA 1998 óta rendelkezik az is UNI EN ISO általi 9001:2008 CERT 03097-98-AQ-VEN-SINCERT tanúsítványokkal.


Epoca SpA

 

TÖRTÉNELEM

1968-ban kezdtük vállalkozásunkat. Abban az időben fő tevékenységünk kerti és háztartási műanyag termékek, mint például permetező flakonok, adagoló pumpák, flakonok, nyomásos permetezők, stb. kereskedelme volt.

Ahogy telt az idő, idejét éreztük annak, hogy új és innovatív termékeket alkossunk mi magunk, melyek képviselik kreativitásunkat és találékonyságunkat. Ezért elkezdtük megvásárolni első palackfújó és fröccsöntő berendezéseinket, magas minőségű alapanyagainkat és létrehoztuk gyártó üzemünket, hogy a ami egy kis valóságként kezdődött, egy teljes és hatékony ipari valósággá váljon.

1994-ben felépítettünk egy új 4800 m²-es üzemet Bassano del Grappa ipari zónájában. Ezután még kétszer növeltük meg az üzemet, először 1998-ban egy új  1800 m²-es területtel, majd 2013-ban egy másik 1800 m²-es raktárat építettünk. Ez az üzem magába foglalja a gyártó- és összeszerelő területet, raktárat, a minőségellenőrzési és a kutatás-fejlesztési osztályt, valamint a kereskedelmi és vezetői irodákat is.

Már a legelső lépésektől fogva az Epoca mindig egy jól megalkotott üzleti filozófiát követett, amely még jobban folytatható a következő alapelvvel:

  • a technikai, műszaki- és formatervezési kutatások elősegítése és azok alkalmazása ipari környezetben, a folyamatosan magas színvonal megőrzésének érdekében (A TERMÉK MINŐSÉGE)
  • a piac megfelelő ismerete és reakció annak igényeire az üzlet akut és megbízható keretein belül (AZ ÉRTÉKESÍTÉS MINŐSÉGE)
  • értékes emberi és társadalmi kapcsolatok a vállalaton belül és kívül (AZ ÜZLETI KAPCSOLATOK MINŐSÉGE)

Ezek az elvek gyakorlati hatást gyakorolnak termékeinkre és napi tevékenységeinkre: mottónk a "minőség először" az üzletünk sarokköve. Sikerünket mutatja a folyamatos bevétel növekedés és termelésünk gyors növekedése, brendünk és stílusunk megítélése mind a hazai, mind a külföldi piacokon.

Mindez lehetséges volt, köszönhetően a vállalat dolgozóinak erős- és öszpontosított akaratának és a Boriani család előrelátó és progresszív útmutatásának. Az Epoca volt az első vállalat, amely új termékeket, új színeket és eredeti formákat vitt a piacra.

A Boriani nővérek irányítják a vállalatot és még mindig Ők az Epoca teljes tulajdonosai.

Copyright 2023 | fufuka.hu